Ďakujeme, že na nás myslíte

Dlhšie som na blog nepísala, žijeme hektický život s tromi deťmi v tínadžerskom veku so všetkým, čo k tomu patrí...ale o tomto napísať musím...aby sa dobro šírilo ďalej a hlavne, aby som zdieľala pocit ohromnej vďaky, ktorý ma v tej chvíli zaplavil
Tento rok na jar sa v našej obci po prvýkrát uskutočnil dobročinný bazár kníh, usporiadatelia boli sami milo prekvapení množstvom darovaných kníh (ešte stále je tu možnosť ísť knižky na obecný úrad v Drietome pozrieť a niečo si z nich vybrať a kúpiť).
A tak v jedno poobedie minulý týždeň nám bolo oznámené, že výťažok z tejto milej akcie by usporiadatelia radi darovali aj nám a teda konkrétne nášmu Šimonovi na delfínoterapiu . Nedá sa asi ani dostatočne opísať, ako vďačne som sa cítila, krásny pocit to bol. Pocit o to krajší, že tento rok som už neotvárala zbierku, bolo by to naša už štvrtá zbierka, a tak som už nechcela znova a dokola pýtať peniaze od svojich známych, odovzdala som môj zámer znovu pomôcť Šimonovi delfínoterapiou na jeseň "na vyššie miesta"  s tým, že keď sa to má podariť, tak sa to podarí. Takže veľké ďakujeme, že na nás myslíte, naozaj si to vážime.