Recept - torta k Šimonkovým 10.tym narodeninám

Ako som sľúbila, pre inšpiráciu na zdravú tortu, píšem môj improvizovaný recept:
Korpus som spravila z 8 vajec, žltka s medom a s 8 polievkovými lyžicami kokosovej, mandľovej a bio kukuričnej múky v rôznom pomere (ozaj si nepamätám) som zmiešala so snehom z 8 bielok. Pieklo sa to asi 25min na 180stupňoch. 
Krém bol z 400ml plechovky kokosového mlieka, 200g masla, medu a raw kakaového prášku. Mlieko s medom nechať pobublávať, kým trochu nezhustne, trvá to dlhšie, aj hodinku možno, nakoniec rozmiešať do toho kakao a maslo rozmixovať, ak bude riedky, pridať viac masla, nechať stuhnúť v chladničke až potom plniť.
Poleva je z kokosového tuku, medu a raw kakaoveho prášku, s pridaným konopným olejom na konci - ten spraví, že sa pekne leskne a stuhne na takú elastickú čokoládu, tú som dávala teplú na tortu až potom som dala stuhnúť celé do chladničky.